cursuri de dans pentru adulti in baia mare

Traieste momente de neuitat in comunitatea de dansatori a scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare!

Inscrie-te online aici!

Pentru ca la Prodance dansul inseamna fericire, implinire, relaxare, descoperire, prieteni, emotii intense, petreceri grozave si evenimente inedite!

Cursuri de dans adulti incepatori

In NOIEMBRIE incep noi cursuri de dans pentru adulti la Prodance 2000 Baia Mare!

In curand vom anunta data de incepere si programul cursurilor de dans! Acestea vor avea loc de 2 ori pe saptamana, de la 20.30 – 22.00.

Cursurile de dans pentru incepatori dureaza 3 luni, timp in care inveti coregrafii complete pentru 6 stiluri de dans: salsa, bachata, vals vienezjive, dans liber și dans popular. In plus, te distrezi si socializezi in cadrul celor mai apreciate cursuri de dans din Baia Mare! 

De ce sa alegi Prodance 2000?

🎵 in timp foarte scurt inveti 6 stiluri de dans la un nivel foarte bun
🎵 inveti cele mai populare stiluri de dans: vals vienez, salsa, bachata, jive/twist, dans popular
🎵 faci miscare, iti faci prieteni noi si te relaxezi dupa orele petrecute la munca sau la cursuri
🎵 dansezi la petreceri si la evenimentele inedite organizate pentru comunitatea de dansatori
🎵 dobandesti mai multa incredere in tine si nu vei mai sta jos la nicio petrecere!

Optiuni abonament:

  • Costul abonamentului standard este 120 lei/luna/persoana (de 2 ori/saptamana).
  • Daca platesti in primele 2 saptamani abonamentul pentru intreg cursul, costul acestuia va fi de 330 lei/persoana (in loc de 360 lei).
  • Abonament 10 sedinte: 170 lei (pt. cine alege sa vina doar o zi/saptamana).

Inscrie-te aici completand: formularul de inscriere!

La finalul celor 3 luni, vei absolvi cursurile de dans pentru incepatori in cadrul unui eveniment dansant alaturi de colegii de grupa, unde vei demonstra stilurile de dans invatate.

Vei avea ocazia sa perfectionezi diferite stiluri de dans in cadrul seminariilor de pregatire pe care le organizam, sustinute de instructori cu renume in lumea dansului. In mod constant, colaboram cu Bogdan (Cotiso) si Andrada Nistorica (BAILArte Cluj-Napoca), Monica Varga, Raul Donca si Denisa Rusu (Passion4Salsa Satu Mare) pe partea de dansuri latino de strada.


GARANTIA CALITATII cursurilor de dans

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA ca dupa finalizarea lectiilor de dans pentru adulti incepatori vei sti sa dansezi, vei fi multumit de serviciile oferite, o sa te bucuri mai mult de dans, iar cursurile vor fi timp de calitate petrecut in Comunitatea de dansatori Prodance Baia Mare!
Durata unui curs de dans pentru adulti incepatori este de 3 luni. La finalul celor 3 luni de curs, daca NU ABSENTEZI de la nici o ora de dans si nu sti sa dansezi sau nu esti multumit de calitatea cursului la care ai participat 3 luni – la fiecare ora de predare, primesti banii inapoi!

Inscrie-te online aici la cursurile de dans pentru adulti!

Cursuri de dans intermediari, avansați

Cursurile de dans pentru grupele de adulti intermediari si avansati se reiau in 2 si in 3 septembrie, dupa urmatorul program:

Intermediari noi: Luni: 20.00 – 22.00: salsa & bachata // Miercuri: 20.30 – 22.00: o saptamana kizomba / o saptamana practice

Intermediari avansati: Marti si Joi: 20.30 – 22.00.

De asemenea, organizam periodic petreceri pentru tine, in diferite locatii, in care vei avea posibilitatea sa socializezi si sa te bucuri de stilurile de dans invatate la cursuri.  Daca doresti mai multe informatii, ne gasesti la numarul de telefon 0742 925 201, sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare!curs final decembrie_1732

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru adulţi?

Inscrie-te acum!