cursuri de dans pentru adulti in baia mare

Traieste momente de neuitat in comunitatea de dansatori a scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare!

Inscrie-te online aici!

Cursuri 5 stiluri de dans incepatori

Urmatoarele cursuri de dans pentru adulti incepatori vor porni in 3 septembrie, cu programul de luni si miercuri de la 20.30 – 22.00, respectiv din 11 septembrie, in fiecare marti si joi de la 20.30 – 22.00. Rezerva-ti locul din timp completand formularul de inscriere online, locurile se epuizeaza rapid!

Durata cursului de dans pentru incepatori este de 3 luni, pe parcursul carora vei invata coregrafii complete pentru 5 stiluri de dans: vals vienez, salsa, bachata, jive/twist si dansuri populare maramuresene. Cursurile de dans pentru incepatori sunt impartite in 3 module:

Modulul 1: vei invata vals vienez (5 sedinte) si bachata (5 sedinte). La finalul modulului vei avea o sedinta de practica in plus, asistata de antrenorii care au predat aceste dansuri.

Modulul 2: vei invata salsa (7 sedinte) si jive (4 sedinte). La finalul modulului vei avea o sedinta de practica in plus, asistata de antrenorii care au predat aceste dansuri.

Modulul 3: vei invata dans popular (3 sedinte) si vei avea 2 sedinte de recapitulare a dansurilor invatate, plus tips & tricks.

Costul abonamentului este 100 lei/luna/persoana. Daca platesti abonamentul complet in primele doua saptamani din primul modul, costul abonamentului pe 3 luni va fi de 270 lei de persoana.

Inscrie-te acum completand formularul de inscriere!La finalul celor 3 luni, vei absolvi cursurile de dans pentru incepatori in cadrul unui eveniment dansant alaturi de colegii de grupa, unde vei demonstra cele 5 stiluri de dans invatate. La finalul cursului de dans vei primi gratuit un DVD cu pasii de dans invatati pe parcursului intregului curs, pentru a-ti readuce aminte coregrafiile, ori de cate ori vei dori.

Vei avea ocazia sa perfectionezi diferite stiluri de dans in cadrul seminariilor de pregatire pe care le organizam, sustinute de instructori cu renume in lumea dansului. In mod constant, colaboram cu Bogdan (Cotiso) si Andrada Nistorica (BAILArte Cluj-Napoca), Monica Varga, Raul Donca si Denisa Rusu (Passion4Salsa Satu Mare) pe partea de dansuri latino de strada si Alex Muresan (de la Ansamblul Folcloric Transilvania) pe partea de dans popular.

GARANTIA ACCESULUI la cursuri de dans pentru adulti incepatori

Stim ca esti nerabdator sa incepi lectiile de dans, asa ca iti GARANTAM viteza noastra de reactie!

In maxim 24 de ore de la inscrierea online vei fi contactat pentru a primi toate informatiile de care mai ai nevoie pentru a putea participa la cursurile de dans PENTRU ADULTI INCEPATORI.  

Daca nu reusim sa te contactam in timpul GARANTAT, dupa ce ai completat cu informatiile CORECTE campurile obligatorii din formularul de inscriere, oferim abonamentul GRATUIT la prima luna a cursului de dans pentru adulti incepatori.

*intervalul de timp in care se proceseaza formularele de inscriere completate este in fiecare saptamana de luni ora 8.00 pana vineri ora 12.00. Daca ai completat formularul de inscriere in intervalul vineri ora 12.00 – duminica, vei fi contactat cel tarziu luni.

GARANTIA CALITATII – GARANTIA FERICIRII – prin dans

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA ca dupa finalizarea lectiilor de dans pentru adulti incepatori vei sti sa dansezi, vei fi multumit de serviciile oferite, o sa te bucuri mai mult de dans, iar cursurile vor fi timp de calitate petrecut in Comunitatea de dansatori Prodance Baia Mare!
Durata unui curs de dans pentru adulti incepatori este de 3 luni. La finalul celor 3 luni de curs, daca NU ABSENTEZI de la nici o ora de dans si nu sti sa dansezi sau nu esti multumit de calitatea cursului la care ai participat 3 luni – la fiecare ora de predare, primesti banii inapoi!

Inscrie-te online aici la cursurile de dans pentru adulti!

Cursuri de dans intermediari

Cursurile de dans pentru intermediari reincep in 6 septembrie si vor avea loc in fiecare marti si joi de la 20:30 – 22:00.

De asemenea, organizam periodic petreceri pentru tine, in diferite locatii, in care vei avea posibilitatea sa socializezi si sa te bucuri de stilurile de dans invatate la cursuri.  Daca doresti mai multe informatii, ne gasesti la numarul de telefon 0742 925 201, sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare!curs final decembrie_1732

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru adulţi?

Inscrie-te acum!