cursuri de dans pentru adulti in baia mare

Traieste momente de neuitat in comunitatea de dansatori a scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare!

Inscrie-te online aici!

Cursuri 5 stiluri de dans

Momentan avem in derulare o grupa de incepatori, cu programul de luni si miercuri de la 20.30 – 22.00care au inceput cursurile de dans in luna ianuarie. Urmatoarea grupa de incepatori va incepe cursurile de 5 stiluri de dans in 17 aprilie, cu programul de marti si joi de la 20.30 – 22.00. Mai sunt doar cateva locuri, asa ca rezerva-ti locul acum completand formularul de inscriere online!

Durata cursului de dans pentru incepatori este de 3 luni, pe parcursul carora vei invata coregrafii complete pentru 5 stiluri de dans: vals vienez, salsa, bachata, jive/twist si dansuri populare maramuresene. Cursurile de dans pentru incepatori sunt impartite in 3 module:

Modulul 1: vei invata vals vienez (5 sedinte) si bachata (5 sedinte). La finalul modulului vei avea o sedinta de practica in plus, asistata de antrenorii care au predat aceste dansuri.

Modulul 2: vei invata salsa (7 sedinte) si jive (4 sedinte). La finalul modulului vei avea o sedinta de practica in plus, asistata de antrenorii care au predat aceste dansuri.

Modulul 3: vei invata dans popular (3 sedinte) si vei avea 2 sedinte de recapitulare a dansurilor invatate, plus tips & tricks.

Costul abonamentului este 100 lei/luna/persoana. Daca platesti abonamentul complet in primele doua saptamani din primul modul, costul abonamentului pe 3 luni va fi de 260 lei de persoana.

Inscrie-te acum completand formularul de inscriere!La finalul celor 3 luni, vei absolvi cursurile de dans pentru incepatori in cadrul unui eveniment dansant alaturi de colegii de grupa, unde vei demonstra cele 5 stiluri de dans invatate. La finalul cursului de dans vei primi gratuit un DVD cu pasii de dans invatati pe parcursului intregului curs, pentru a-ti readuce aminte coregrafiile, ori de cate ori vei dori.

Vei avea ocazia sa perfectionezi diferite stiluri de dans in cadrul seminariilor de pregatire pe care le organizam, sustinute de instructori cu renume in lumea dansului. In mod constant, colaboram cu Bogdan (Cotiso) si Andrada Nistorica (BAILArte Cluj-Napoca), Monica Varga si Raul Donca (Passion4Salsa Satu Mare) pe partea de dansuri latino de strada si Alex Muresan (de la Ansamblul Folcloric Transilvania) pe partea de dans popular.

De asemenea, organizam periodic petreceri pentru tine, in diferite locatii, in care vei avea posibilitatea sa socializezi si sa te bucuri de stilurile de dans invatate la cursuri. Grupa de intermediari si avansati reiau programul de dans in 9 ianuarie, cu intalniri in fiecare marti si joi de la 20.30 – 22.00. Daca doresti mai multe informatii, ne gasesti la numarul de telefon 0742 925 201, sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare!curs final decembrie_1732

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru adulţi?

Inscrie-te acum!