cursuri de dans pentru adulti in baia mare

Traieste momente de neuitat in comunitatea de dansatori a scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare!

Inscrie-te online aici!

Pentru ca la Prodance dansul inseamna fericire, implinire, relaxare, descoperire, prieteni, emotii intense, petreceri grozave si evenimente inedite!

Cursuri de dans adulti incepatori

In 18 martie 2019 incep noi cursuri de dans pentru adulti la Prodance 2000 Baia Mare!

Programul cursurilor de dans va fi:

LUNI: 20.30 – 22.00: vals vienez / jive

MIERCURI: 20.30 – 22.00: salsa / bachata

Cursurile de dans pentru incepatori dureaza 3 luni, timp in care inveti coregrafii complete pentru 4 stiluri de dans: vals vienez, salsa, bachata, jive, te distrezi si socializezi in cadrul celor mai apreciate cursuri de dans din Baia Mare! 

De ce sa alegi Prodance 2000?

🎵 in timp foarte scurt inveti 4 stiluri de dans la un nivel foarte bun
🎵 inveti cele mai populare stiluri de dans: vals vienez, salsa, bachata, jive/twist
🎵 faci miscare, iti faci prieteni noi si te relaxezi dupa orele petrecute la munca sau la cursuri
🎵 dansezi la petreceri si la evenimentele inedite organizate pentru comunitatea de dansatori
🎵 dobandesti mai multa incredere in tine si nu vei mai sta jos la nicio petrecere!

POTI OPTA pentru cursul intreg, sau doar pentru dansurile latino (salsa, bachata), sau doar pentru cursurile de vals vienez si jive.

Optiuni abonament:

  • Costul abonamentului standard este 110 lei/luna/persoana (de 2 ori/saptamana).
  • Daca platesti in primele 2 saptamani abonamentul pentru intreg cursul, costul acestuia va fi de 300 lei/persoana (in loc de 330 lei).
  • Abonament 10 sedinte: 150 lei (pt. cine alege sa vina doar o zi/saptamana).

Inscrie-te aici completand: formularul de inscriere!

La finalul celor 3 luni, vei absolvi cursurile de dans pentru incepatori in cadrul unui eveniment dansant alaturi de colegii de grupa, unde vei demonstra stilurile de dans invatate. La finalul cursului de dans vei primi gratuit un DVD cu pasii de dans invatati pe parcursului intregului curs, pentru a-ti readuce aminte coregrafiile, ori de cate ori vei dori.

Vei avea ocazia sa perfectionezi diferite stiluri de dans in cadrul seminariilor de pregatire pe care le organizam, sustinute de instructori cu renume in lumea dansului. In mod constant, colaboram cu Bogdan (Cotiso) si Andrada Nistorica (BAILArte Cluj-Napoca), Monica Varga, Raul Donca si Denisa Rusu (Passion4Salsa Satu Mare) pe partea de dansuri latino de strada.

GARANTIA PROMPTITUDINII cand te inscrii la cursuri de dans pentru adulti incepatori

Stim ca esti nerabdator sa incepi lectiile de dans, asa ca iti GARANTAM viteza noastra de reactie!

In maxim 24 de ore de la inscrierea online vei fi contactat pentru a primi toate informatiile de care mai ai nevoie pentru a putea participa la cursurile de dans PENTRU ADULTI INCEPATORI.  

Daca nu reusim sa te contactam in timpul GARANTAT, dupa ce ai completat cu informatiile CORECTE campurile obligatorii din formularul de inscriere, oferim abonamentul GRATUIT la prima luna a cursului de dans pentru adulti incepatori.

*intervalul de timp in care se proceseaza formularele de inscriere completate este in fiecare saptamana de luni ora 8.00 pana vineri ora 12.00. Daca ai completat formularul de inscriere in intervalul vineri ora 12.00 – duminica, vei fi contactat cel tarziu luni.

GARANTIA CALITATII cursurilor de dans

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA ca dupa finalizarea lectiilor de dans pentru adulti incepatori vei sti sa dansezi, vei fi multumit de serviciile oferite, o sa te bucuri mai mult de dans, iar cursurile vor fi timp de calitate petrecut in Comunitatea de dansatori Prodance Baia Mare!
Durata unui curs de dans pentru adulti incepatori este de 3 luni. La finalul celor 3 luni de curs, daca NU ABSENTEZI de la nici o ora de dans si nu sti sa dansezi sau nu esti multumit de calitatea cursului la care ai participat 3 luni – la fiecare ora de predare, primesti banii inapoi!

Inscrie-te online aici la cursurile de dans pentru adulti!

Cursuri de dans intermediari

Cursurile de dans pentru intermediari au loc in fiecare marti si joi de la 20:30 – 22:00.

De asemenea, organizam periodic petreceri pentru tine, in diferite locatii, in care vei avea posibilitatea sa socializezi si sa te bucuri de stilurile de dans invatate la cursuri.  Daca doresti mai multe informatii, ne gasesti la numarul de telefon 0742 925 201, sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare!curs final decembrie_1732

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru adulţi?

Inscrie-te acum!