cursuri de dans pentru adulti in baia mare

Traieste momente de neuitat in comunitatea de dansatori a scolii de dans Prodance 2000 Baia Mare!

Inscrie-te online aici!

Pentru ca la Prodance dansul inseamna fericire, implinire, relaxare, descoperire, prieteni, emotii intense, petreceri grozave si evenimente inedite! 

La cursurile noastre de dans pentru adulti poti invata dansuri ”latino social” (salsa, bachata, kizomba), dans de societate (vals vienez, vals lent, tango), dans sportiv (jive, cha cha), dans popular.

Cursuri de dans adulti incepatori

Asteptam cu nerabdare sa cunoastem noi cursanti incepatori pe care sa-i initiem in lumea magica a dansului si care sa ni se alature pentru a reconstrui impreuna comunitatea de dansatori. Momentan, insa, situatia epidemiologica nu ne permite sa cream noi grupe de incepatori, dar va invitam sa ramaneti aproape si sa ne urmariti pe site sau pe pagina de Facebook Prodance Baia Mare unde va tinem la curent cu toate noutatile.

Cursuri de dans intermediari, avansați

Cursurile de dans pentru grupele de adulti intermediari si avansati au urmatorul program:

Luni, 20.00 – 21.15: Bachata Intermediari

Marți, 20.00 – 21.15: Bachata Avansați

Miercuri, 20.00 -21.15: Lady Styling (salsa, bachata)

Joi, 20.00 -21.15: Salsa (intermediari + avansati)

De ce sa alegi Prodance 2000?

🎵 in timp scurt inveti 3 stiluri de dans la un nivel foarte bun
🎵 inveti cele mai populare stiluri de dans: vals vienez, salsa, bachata
🎵 faci miscare, iti faci prieteni noi si te relaxezi dupa orele petrecute la munca sau la cursuri
🎵 dansezi la petreceri si la evenimentele inedite organizate pentru comunitatea de dansatori
🎵 dobandesti mai multa incredere in tine si nu vei mai sta jos la nicio petrecere!

In plus, te distrezi si socializezi in cadrul unora din cele mai apreciate cursuri de dans din Baia Mare! 

Inscrie-te aici completand: formularul de inscriere!

Vei avea ocazia sa perfectionezi diferite stiluri de dans in cadrul workshopurilor pe care le organizam, sustinute de instructori cu renume in lumea dansului. In mod constant, colaboram cu Bogdan (Cotiso) si Andrada Nistorica (BAILArte Cluj-Napoca), Monica Varga, Raul Donca si Denisa Rusu (Passion4Salsa Satu Mare) pe partea de dansuri latino de strada.

GARANTIA CALITATII cursurilor de dans

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA ca dupa finalizarea lectiilor de dans pentru adulti incepatori vei sti sa dansezi, vei fi multumit de serviciile oferite, o sa te bucuri mai mult de dans, iar cursurile vor fi timp de calitate petrecut in Comunitatea de dansatori Prodance Baia Mare!
Durata unui curs de dans pentru adulti incepatori este de 3 luni. La finalul celor 3 luni de curs, daca NU ABSENTEZI de la nici o ora de dans si nu sti sa dansezi sau nu esti multumit de calitatea cursului la care ai participat 3 luni – la fiecare ora de predare, primesti banii inapoi!

Inscrie-te online aici la cursurile de dans pentru adulti!

De asemenea, organizam periodic petreceri pentru tine, in diferite locatii, in care vei avea posibilitatea sa socializezi si sa te bucuri de stilurile de dans invatate la cursuri.  Daca doresti mai multe informatii, ne gasesti la numarul de telefon 0751 700 612, sau trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare!curs final decembrie_1732

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru adulţi?

Inscrie-te acum!