cursuri de dans pentru miri
Scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare va ofera cursuri de dans pentru miri, pentru o coregrafie de nunta deosebita!

Inscrie-te online aici!

Luand lectii particulare de dans puteti scapa de teama si stresul primului dans, transformandu-l intr-un vals elegant, un tango pasional, sau poate un colaj din stilurile de dans preferate. Practic, sub indrumarea noastra, puteti dansa orice dans, atat timp cat totul este intr-o deplina armonie cu personalitatea voastra.

Va recomandam sa ne contactati cu cel putin o luna inainte de nunta pentru programarea primului curs de dans. Durata unei lectii particulare de dans pentru miri este de 60 de minute, iar perioada de antrenament pentru un rezultat satisfacator ar fi de cel putin 5 sedinte. Pachetul minim pentru dansul mirilor cuprinde 4 sedinte, costa 240 lei/cuplu si se achita la prima lectie de dans. Ulterior, lectiile de dans suplimentare se achita la fiecare sedinta si costa 60 lei/cuplu/ora.

La scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare, antrenorii nostri cu experienta va vor crea coregrafia de nunta pe ritmurile piesei preferate sau va sfatuiesc in alegerea melodiei potrivite pentru dansul mirilor. Ei vor face din acest dans al mirilor un moment unic, unul cu adevarat special, realizat cu gratie, stil si naturalete.

Programul cursurilor de dans se va stabili impreuna cu antrenorul dedicat, in functie de programul si disponibilitatea voastra.

Planifica acum prima sedinta pentru dansul mirilor completand formularul de inscriere online, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne la nr. de telefon 0742 925 201, sau prin mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare.

Mai multe momente de dansul mirilor pe Youtube: Prodance Baia Mare

Show-uri cu dansatori profesionisti Prodance pentru nunta voastra

De asemenea, pentru a crea momente inedite in cadrul nuntii voastre, va punem la dispozitie perechi de dansatori de performanta (adulti si copii) care vor realiza show-uri de senzatie si vor intretine atmosfera, iar succesul momentului este garantat! Gasiti pe canalul nostru de Youtube Prodance Baia Mare cateva momente de show realizate de perechile noastre de dansatori. Suna la 0742 925 201 pentru a planifica perechea sau perechile de dansatori!

Inscrieti-va acum pentru a planifica primul curs de dans pentru miri, pentru ca o nunta ca in povesti incepe cu un dans de neuitat!

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru miri?