cursuri de dans pentru miri
Scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare va ofera cursuri de dans pentru miri, pentru o coregrafie de nunta deosebita!

Inscrie-te online aici!

Iti garantam ca primul vostru dans ca sot si sotie va fi o amintire de neuitat!

Lectiile pentru dansul mirilor se fac in particular, cu antrenoare specializate si cu experienta de predare si ca dansatoare. Sub indrumarea noastra, puteti dansa orice dans, atat timp cat totul este intr-o deplina armonie cu personalitatea voastra.

Va recomandam sa ne contactati cu cel putin o luna inainte de nunta pentru programarea primului curs de dans. Durata unei lectii particulare de dans pentru miri este de 60 de minute, iar noi recomandam un numar minim de 5 sedinte pentru un rezultat care sa va incante pe voi si care sa uimeasca audienta. Pachetul minim pentru dansul mirilor cuprinde 4 sedinte, costa 240 lei/cuplu si se achita la prima lectie de dans. Ulterior, lectiile de dans suplimentare se achita la fiecare sedinta si costa 60 lei/cuplu/ora.

Inscrie-te aici!

Campania ”Îți facem cadou luna de miere”

Toate perechile de miri care se înscriu online la cursurile de dans pentru miri la Prodance 2000 și achită pachetul de 5 lecții de dans (în valoare de 300 lei/cuplu) în perioada 16 aprilie – 15 mai 2019 sunt înscrise în tombola cu următoarele premii:

  1. Un voucher de 1000 euro pentru luna de miere sau pentru un concediu (dacă ți-ai luat deja luna de miere), pe care îl poți folosi până la sfârșitul lui 2019
  2. O ședință foto
  3. O cină romantică

Găsești aici: regulamentul campaniei și descrierea premiilor.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te ACUM la cursurile de dans pentru miri, completând: formularul pentru miri!

GARANTIA ACCESULUI la cursuri de dans pentru miri

Stim ca stabilirea detaliilor pentru nunta sunt importante pentru indragostitii care isi doresc un dans al mirilor spectaculos, asa ca iti GARANTAM viteza noastra de reactie!

In maxim 24 de ore de la inscrierea online vei fi contactat pentru a primi toate informatiile de care mai ai nevoie pentru a putea programa lectiile de dans pentru DANSUL MIRILOR.

Daca nu reusim sa te contactam in timpul GARANTAT, dupa ce ai completat cu informatiile CORECTE campurile obligatorii din formularul de inscriere, oferim prima lectie de dans in mod GRATUIT.

*intervalul de timp in care se proceseaza formularele de inscriere completate este in fiecare saptamana de luni ora 8.00 pana vineri ora 12.00. Daca ai completat formularul de inscriere in intervalul vineri ora 12.00 – duminica, vei fi contactat cel tarziu luni.

GARANTIA primului dans

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA mirilor ca dupa finalizarea celor 4 sedinte minim recomandate vor incepe viata de familie in pasi de dans si vor avea un moment minunat la nunta!

Pentru miri sunt recomandate minim 4 sedinte de dans pentru a avea un dans al mirilor reusit, iar dupa cele 4 sedinte recomandate, daca nu sunteti multumiti de calitatea cursurilor, primiti banii inapoi.

Inscrie-te aici si te vom suna in maxim 24 ore pentru confirmare si planificare!

La scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare, antrenorii nostri cu experienta va vor crea coregrafia de nunta pe ritmurile piesei preferate, sau pe un colaj de melodii si va pot sfatui in alegerea melodiei potrivite pentru dansul mirilor. Ei vor face din acest dans al mirilor un moment unic, unul cu adevarat special, realizat cu gratie, stil si naturalete, iar experienta voastra va fi una deosebităde la antrenamentele din sala de dans și până la dansul de la nuntă!

Programul cursurilor de dans se va stabili impreuna cu antrenorul dedicat, in functie de programul si disponibilitatea voastra.

Planifica acum prima sedinta pentru dansul mirilor completand formularul de inscriere online, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Daca doresti mai multe informatii, contacteaza-ne la nr. de telefon 0742 925 201, sau prin mesaj pe pagina noastra de Facebook Prodance Baia Mare.

Mai multe momente de dansul mirilor pe Youtube: Prodance Baia Mare

Show-uri cu dansatori profesionisti Prodance pentru nunta voastra

De asemenea, pentru a crea momente inedite in cadrul nuntii voastre, va punem la dispozitie perechi de dansatori de performanta (adulti si copii) care vor realiza show-uri de senzatie si vor intretine atmosfera, iar succesul momentului este garantat! Gasiti pe canalul nostru de Youtube Prodance Baia Mare cateva momente de show realizate de perechile noastre de dansatori. Suna la 0742 925 201 pentru a planifica perechea sau perechile de dansatori!

Inscrieti-va acum pentru a planifica primul curs de dans pentru miri, pentru ca o nunta ca in povesti incepe cu un dans de neuitat!

Doreşti mai multe informaţii despre cursurile de dans pentru miri?