Scoala de dans Prodance 2000 Baia Mare a fost infiintata in anul 2000 si, de-a lungul timpului, si-a propus si a reusit sa aduca frumusetea si bucuria dansului in viata a mii de baimareni de toate varstele.

Misiunea scolii de dans Prodance 2000 este aceea de a aduce valoare în viata fiecarui cursant, prin oferirea unei trairi interioare unice, a unei experiente deosebite a individului la fiecare ora de dans si la fiecare eveniment (organizat de Prodance) la care el participa.

Experienta se traduce in starea de bine, in zambetele, emotiile si in energia pozitiva cu care se incarca elevii nostri dupa fiecare ora de dans si dupa fiecare eveniment.

Prin oferirea unei experiente deosebite fiecarui individ in parte, prin legaturile pe care le cream intre oameni, prin evenimentele adresate tuturor iubitorilor de dans, aducem valoare intregii comunitati!

In plus, vrem sa oferim aceasta experienta unica unui numar cat mai mare de persoane care au aceeasi pasiune, obiectivul nostru fiind dezvoltarea unei comunitati de dansatori in Baia Mare si in Maramures.

Mai multe detalii despre noi si despre activitatea clubului nostru de dans gasiti in paginile de mai jos:

Echipa Prodance 2000
Istoricul si palmaresul clubului nostru de dans
Marturiile cursantilor nostri