Go to Top

Marturii cursanti

Marturiile cursantilor nostri sunt importante, de aceea ne-am bucura daca ai impartasi cu noi experienta ta de cursant de la Clubul de dans Prodance 2000. Parerea ta conteaza!

Marturii cursanti Prodance 2000

22
Maguran Oana via Facebook

23
Camelia Turda via Facebook

Personal, consider ca Prodance 2000 reprezinta mai mult decat un simplu club de dans. Reprezinta o mare familie, plina de oameni cu mentalitate si energie pozitive. De asemenea poti lega prietenii trainice cu persoane de calitate. Si de ce nu in unele situatii Prodance 2000 reprezinta o stare de spirit. Mult succes in continuare.

Marian Pop, Grupa Adulti Incepatori

Cand zici Prodance, zici profesionisti, talent, oameni minunati alaturi de care am petrecut momente desavarsite. Le multumesc intregului colectiv pentru tot ceea ce ne-au oferit, sansa sa lucram alaturi de cei mai buni ! Multumesc Prodance!

Portase Arabela

Dansul este, pentru multi dintre noi, un mod de relaxare, de distractie. Insa sa dansezi, presupune, pe langa talent, foarte multa munca.
Practicarea de catre copii a dansului sportiv poate avea un efect miraculos asupra increderii in sine, starii de spirit, a autocontrolului si a disciplinei, il ajuta sa-si modeleze corpul, conferindu-le o postura demna de invidiat. In cei 5 ani de cand fetita noastra urmeaza cursurile de dans sportiv in cadrul ProDance 2000, am remarcat progrese din toate aceste puncte de vedere.
Rezultatele notabile in competitii, seriozitatea, buna comunicare, rigoarea, dragostea pentru dans si pentru cei cu care lucreaza, recomanda Clubul ProDance 2000 din Baia Mare si pe antrenorii sai experimentati, iar mie imi intaresc convingerea ca am facut alegerea potrivita pentru copilul nostru in practicarea unui sport.
Multumesc antrenorilor ! Succes tuturor perechilor pe mai departe!

Katona Anca, Grupa de performanta copii

Faptul ca am ales sa merg la scoala voastra de dans reprezinta una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat in ultimii ani si unul dintre lucrurile extrem de bune care mi s-au intamplat in ultima vreme! Si nu exagerez cu nimic! Am ajuns sa vad dansul dincolo de “dans”. A fost un veritabil curs de dezvoltare personala! Oameni “frumosi”, ambianta placuta, activitate relaxanta, sociala, sport, amici, prieteni, cu alte cuvinte, toate ingredientele pentru o activitate reusita din toate punctele de vedere! Felicitari si succes pe mai departe! O recomand tuturor! Cu aceasta ocazie va multumesc si eu pentru tot!

Raul Czompa

Viata merita traita, si de ce sa nu o faci in pasi de dans?

Tomescu Elena

Deci de multe ori timpul ma strange cu usa, fac tot posibilul sa imi fac putina vreme si pentru dans…si chiar merita!

Adrian Buda