Echipa Prodance 2000 te așteaptă la dans!

Echipa Clubului de dans Prodance 2000 Baia Mare este special aleasă de către managerul echipei Ilyes Lorand pentru a putea dezvolta proiectele propuse, echipa fiind formată din specialiști în domeniul lor de activitate.
Își propune să continue pe drumul început în urmă cu 20 de ani – drumul dezvoltarii și promovării dansului în județul Maramureș, prin toate proiectele pe care le derulează pentru toate categoriile de vârstă.

Antrenorii noștri

lorand-ilyes

Lorand Ilyes

Președinte Executiv / Antrenor principal / Arbitru

Lorand a intrat în lumea dansului acum 23 de ani, iar cariera sa ca antrenor a început în urmă cu 18 ani. În acest timp a predat la cluburi de dans din Reghin, Craiova, Baia Mare, iar din 2004 este antrenor și președinte executiv al clubului Prodance 2000. Lorand este și arbitru calificat în dansul sportiv, dar momentan nu mai arbitrează în competiții. Ca antrenor de dans sportiv de performanță, a format sute de perechi și zeci de campioni pe plan național și internațional și, prin activitatea sportivă și evenimentele organizate, a adus multe premiere pentru Maramureș și Baia Mare.

În prezent, ca antrenor și președinte executiv, Lorand se ocupă de managementul activității și evenimentelor școlii de dans, predă sportivilor de performanță pe secțiunea de dansuri Standard și predă adulților care urmează cursurile de dans la Prodance 2000.

Lorand are o personalitate puternică, hotărâtă și ambițioasă, fiind, în același timp, un mare iubitor de oameni. De mic adoră muzica, iar aceasta devine adeseori o sursă de inspirație. Iubește dansul cu tot corpul și sufletul său, iar evadarea în natură îl relaxează și îi oferă în același o timp o imensă energie de muncă și creație.

Maries-Vaida-Carmen

Carmen Sînă

Psiholog / Antrenor

Cu o experiență de 12 ani ca sportiv de performanță și de 12 ani ca antrenoare cu rezultate deosebite, Carmen este antrenor principal în cadrul școlii de dans Prodance 2000. Este absolventă a Facultății de Psihologie din Cluj-Napoca și a școlii de antrenori ”Mirona” de la Reghin, studiile și experiența recomandând-o ca o antrenoare excelentă pentru orice categorie de vârstă și de pregătire.

Carmen profesează ca antrenor la școala de dans încă din 2005, ocupându-se de sportivii de performanță pe latura de dansuri Latino, predă grupelor de adulți și supraveghează grupele de copii ale școlii de dans, dar predă și lecții de dans cuplurilor care vor să pregătească un dans al mirilor deosebit. Carmen este o fire muncitoare, meticuloasă și blândă, căreia îi place să citească, pentru a fi mereu la curent cu noutățile din domeniile în care profesează și nu numai. Recent, a studiat o nouă tehnică din psihologia sportivă, folosită de sportivii de performanță pentru pregătirea acestora înainte de competiție.

Carmen iubește călătoriile, iar dansul i-a oferit oportunitatea să viziteze foarte multe locuri frumoase, dintre care cel mai mult au impresionat-o Luxemburg și Barcelona, dar își dorește foarte mult să ajungă și în insulele Caraibe. De asemenea, adoră timpul petrecut ală- turi de prieteni și se consideră o norocoasă că are ”atâția prieteni adevărați care mă fac să mă simt iubită și apreciată în fiecare zi!”

Dorina_Farcas

Dorina Fărcaș

Antrenor

Dorina dansează din anul 2002, având rezultate foarte bune atât la dansurile latino cât și la secțiunea de standard.  A început să predea încă de la vârsta de 15 ani, având deja o experiență de zece ani în activitatea de antrenor, obținând și diploma de calificare în domeniu.

La școala de dans Prodance 2000, Dorina se ocupă de grupele de copii avansați, de grupele de adulți și construiește coregrafii pentru dansul mirilor. Rezultatele sale ca antrenor sunt deja remarcabile, atât pe planul dansului de performanță, cât și în activitatea cu dansatorii începători.

Dorina este o persoană harnică, ambițioasă și organizată, fiind pasionată de muzică și dans. Deși iubește la fel de mult dansurile Latino și cele Standard, preferatele ei sunt dansurile care exprimă pasiune și atitudine: rumba, samba și tango. Îi place să facă multă mișcare, iar sportul preferat, după dans, este baschetul. Adoră călătoriile, iar vacanța de vis și-ar petrece-o pe o insulă, în mijlocul oceanului.

Dora_Roatis

Dora Roatiș

Antrenor

Dora are o experiență de peste cinci ani în dansul sportiv, povestea ei ca dansatoare de performanță începând chiar la cursurile de dans pentru adulți, pe care le-a urmat în 2007. S-a îndrăgostit iremediabil de ceea ce înseamnă dansul sportiv, iar trei ani mai târziu participa la primul său concurs de dans. Împreună cu partenerul de dans, Lucian Pop, Dora a ajuns, ca nivel de performanță, în clasa D, perechea fiind specializată pe dansurile standard.

Din toamna anului 2010 predă în cadrul școlii de dans grupelor de copii cu vârste între 4-11 ani, grupei de copii perechi și perechilor de miri care doresc să pregătească un moment unic pentru dansul mirilor. Fiind o dansatoare frumoasă, elegantă, cu rezultate pe măsură, câștigând medalie după medalie la competițiile sportive, este un exemplu de urmat pentru copiii care doresc sa devină mari dansatori.

Dora este persoană calmă, înzestrată cu multă răbdare și finețe, care iubește arta sub toate formele ei de manifestare. Îi place să citească, una din cărțile ei preferate fiind ”Școala Zeilor” de Stefano Elio D’anna, să călătorească pentru a descoperi locuri și pentru a trăi experiențe noi. I-ar plăcea să exploreze locuri exotice precum Mexic sau Thailanda pentru cultura, peisajele și templele vechi.

Dora Negrea site

Dora Negrea

Instructor

Dora Negrea este elevă a Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Baia Mare și dansatoare sportivă de performanță de clasă E. A început să danseze în urmă cu 10 ani și în prezent urmează un program de pregătire și instrucție la școala de dans Prodance 2000 pentru o specializare ulterioară ca antrenor de dans.

În cadrul școlii de dans Prodance 2000, Dora Negrea oferă suport echipei de antrenori în cadrul orelor de curs cu copiii, iar din 2017 lucrează cu perechi de copii din grupele începătoare. Se bucură de provocarea fiecărui început de curs cu micuții care fac cunoștință cu lumea dansului și fiecare lecție predată copiilor este, pentru ea, o plăcută reîntoarcere la copilărie.

În timpul petrecut în afara sălii de dans și de antrenamente, Dorei îi place să vizioneze filme și își dorește să devină psiholog. Îi plac excursiile la munte, iar următoarea vacanță vrea să și-o petreacă în Danemarca.

Poza Laura site dimens corecte

Laura Alina Ilyes

Specialist în comunicare și relații publice

Laura Alina Ilyes este absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării a Universității “Babeș-Bolyai”din Cluj Napoca, cu licență în Comunicare și Relații Publice și master în Publicitate. Deține experiență de lucru în marketing, publicitate, comunicare și copywriting în mediul online, iar din 2014 se ocupă de prezența, imaginea și comunicarea în online a școlii de dans Prodance 2000.

A intrat în lumea și apoi în familia Prodance din întâmplare, cu un curs de dans pentru adulți începători, unde a descoperit un univers fascinant din care nu a mai vrut să plece.

Fire liniștită și sensibilă, iubește dansul și exprimarea trăirilor prin dans, adoră călătoriile și speră să viziteze măcar o dată în viață New York-ul. Îi plac la nebunie vara, plimbările pe malul mării și peisajele exotice. Crede că este dovada vie că animalele seamănă cu stăpânii lor: are un cățel cât un ghemotoc de blană, timid, încăpățânat, dar foarte iubitor.