Go to Top

Evenimente

5 evenimente fin

Prodance 2000 va ajuta sa dati o nota de stil, eleganta si savoare evenimentului pe care il organizati. Va punem la dispozitie perechi de dansatori de performanta, adulti si / sau copii care vor incanta invitatii cu show-uri de dans de exceptie, cu coregrafii din dansurile de societate si latino-americane.

Gasiti pe canalul nostru de Youtube Prodance Baia Mare cateva momente de show realizate de perechile noastre de dansatori. Suna la 0742 925 201 pentru a planifica perechea sau perechile de dansatori!

Perechile noastre de dansatori sunt campioni la diverse competitii de dans sportiv din tara si din strainatate si vor crea momente artistice de neuitat, prin coregrafiile de dans si tinutele spectaculoase pe care le poarta.

Evenimente in Baia Mare. Prodance 2000 creeaza atmosfera potrivita si buna dispozitie.

Participam la diferite evenimente speciale din viata dumneavoastra (nunti, botezuri, petreceri private, evenimente corporate, etc.) intretinand atmosfera cu prestatii elegante si inedite, impactul in fata publicului prezent fiind garantat.

De asemenea, Prodance 2000 Baia Mare sustine si participa la diverse evenimente culturale sau organizate in scop caritabil.

Daca doriti sa colaboram in cadrul evenimentului dumneavoastra, contactati-ne pentru a discuta detaliat oferta de show.