De 18 ani, pentru echipa Prodance 2000 Baia Mare, dansul și experiența VOASTRĂ la școala noastră de dans a fost și continuă să fie o prioritate! Astfel, va garantam serviciile oferite:

GARANTIA CALITATII

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA ca dupa finalizarea lectiilor de dans pentru adulti incepatori vei sti sa dansezi, vei fi multumit de serviciile oferite, o sa te bucuri mai mult de dans, iar cursurile vor fi timp de calitate petrecut in Comunitatea de dansatori Prodance 2000 Baia Mare!

Durata unui curs de dans pentru adulti incepatori este de 3 luni. La finalul celor 3 luni de curs, daca NU ABSENTEZI de la nici o ora de dans si nu sti sa dansezi sau nu esti multumit de calitatea cursului la care ai participat 3 luni – la fiecare ora de predare, PRIMESTI BANII INAPOI!

Inscrie-te acum la cursurile de dans pentru adulti!

Scoala de dans Prodance 2000 GARANTEAZA mirilor ca dupa finalizarea celor 4 sedinte minim recomandate veti incepe viata de familie in pasi de dans si veti avea un moment minunat la nunta!

Pentru miri sunt recomandate minim 4 sedinte de dans pentru a avea un dans al mirilor reusit, iar dupa cele 4 sedinte recomandate, daca nu sunteti multumiti de calitatea cursurilor, PRIMITI BANII INAPOI!

Inscrie-te acum la cursurile de dans pentru miri!

 

GARANTIA PROMPTITUDINII la cursuri de dans pentru adulti incepatori

Stim ca esti nerabdator sa incepi lectiile de dans, asa ca iti GARANTAM viteza noastra de reactie!

In maxim 24 de ore de la inscrierea online* vei fi contactat pentru a primi toate informatiile de care mai ai nevoie pentru a putea participa la cursurile de dans PENTRU ADULTI INCEPATORI.  

Daca nu reusim sa te contactam in timpul GARANTAT, dupa ce ai completat cu informatiile CORECTE campurile obligatorii din formularul de inscriere, oferim abonamentul GRATUIT la prima luna a cursului de dans pentru adulti incepatori.

Inscrie-te aici la cursurile de dans pentru adulti!

*intervalul de timp in care se proceseaza formularele de inscriere completate este in fiecare saptamana de luni ora 8.00 pana vineri ora 12.00. Daca ai completat formularul de inscriere in intervalul vineri ora 12.00 – duminica, vei fi contactat cel tarziu luni.

GARANTIA PROMPTITUDINII la cursuri de dans pentru copii

Stim cat de nerabdatori sunt copiii, in special atunci cand e vorba de distractie, asa ca iti GARANTAM viteza noastra de reactie!

In maxim 24 de ore de la inscrierea online vei fi contactat pentru a primi toate informatiile de care mai ai nevoie pentru a putea programa lectiile de dans pentru COPILUL TAU.

Daca nu reusim sa te contactam in timpul GARANTAT, dupa ce ai completat cu informatiile CORECTE campurile obligatorii din formularul de inscriere, oferim abonamentul GRATUIT la prima luna a cursului de dans pentru copii.

Inscrie-te aici la cursurile de dans pentru copii!

*intervalul de timp in care se proceseaza formularele de inscriere completate este in fiecare saptamana de luni ora 8.00 pana vineri ora 12.00. Daca ai completat formularul de inscriere in intervalul vineri ora 12.00 – duminica ora 14.00, vei fi contactat cel tarziu luni.

GARANTIA PROMPTITUDINII la cursuri de dans pentru miri

Stim ca stabilirea detaliilor pentru nunta sunt importante pentru indragostitii care isi doresc un dans al mirilor spectaculos, asa ca iti GARANTAM viteza noastra de reactie!

In maxim 24 de ore de la inscrierea online* vei fi contactat pentru a primi toate informatiile de care mai ai nevoie pentru a putea programa lectiile de dans pentru DANSUL MIRILOR.

Daca nu reusim sa te contactam in timpul GARANTAT, dupa ce ai completat cu informatiile CORECTE campurile obligatorii din formularul de inscriere, oferim prima lectie de dans in mod GRATUIT.

Inscrie-te aici la cursurile de dans pentru miri!

*intervalul de timp in care se proceseaza formularele de inscriere completate este in fiecare saptamana de luni ora 8.00 pana vineri ora 12.00. Daca ai completat formularul de inscriere in intervalul vineri ora 12.00 – duminica, vei fi contactat cel tarziu luni.