Go to Top

Intrebari frecvente despre cursurile de dans

Am pregatit pentru voi, cei care doriti sa urmati cursuri de dans, o serie de intrebari frecvente si raspunsuri care sa va ajute sa intelegeti mai bine ce presupun acestea. Ia legatura cu noi telefonic sau prin e-mail. Va stam la dispozitie pentru orice informatii referitoare la cursurile de dans, antrenorii nostri si performantele clubului nostru.

Intrebari frecvente despre cursurile de dans organizate de Prodance 2000

Cum ma inscriu la cursurile de dans?

Completeaza online formularul de inscriere la cursurile de dans pentru adulti, pentru copii sau pentru miri, sau suna la urmatorul numar de telefon:  0742.925.201

Am nevoie de partener de dans?

Nu. La Prodance lectiile de dans se predau atat individual cat si in cuplu. Daca vii singur, vei avea posibilitatea sa intalnesti alte persoane care vin singure si veti putea forma o pereche. 

Ce presupun lectiile particulare de dans?

O lectie particulara consta in 45 de minute de dans, cu un instructor specializat. Lectiile particulare sunt o alternativa si un mod simplu de a invata sa dansati, acestea fiind stabilite dupa un program convenabil pentru voi.

Ce presupun lectiile de dans de grup?

O lectie de grup pentru copii dureaza 60 de minute, iar pentru adulti 90 de minute, cursurile  desfasurandu-se de doua ori pe saptamana. Cursantii invata mai multe coregrafii de dans, punand accent pe pozitia corecta a corpului pentru fiecare stil de dans, in armonie cu ritmul muzicii.

Ce stiluri de dans pot sa invat?

La cursurile noastre de dans vei invata dansuri de societate (vals lenttango si vals vienez), dansuri latino-americane  (samba, cha-cha, rumbajive, salsa si bachata), dansuri populare si balet pentru copii.

Cum ma imbrac pentru ora de dans?

Poarta o tinuta confortabila, care sa iti ofere libertate de miscare. Incaltamintea trebuie sa fie, de asemenea, comoda si flexibila.

Unde pot sa practic aceste dansuri ulterior?

La terminarea cursurilor, organizam o seara de dans, unde poti pune in practica ce ai invatat. In plus, Prodance desfasoara diferite evenimente pentru membrii Scolii de dans. Participand la cursurile noastre vei deveni sufletul petrecerii la nunti si alte evenimente.

Care este varsta potrivita pentru a dansa?

Daca esti copil trebuie sa ai minim 4 ani impliniti pentru a putea incepe cursurile de dans, iar daca esti adult, dansul nu are limita de varsta.