În acest an am lansat cursurile de dans pentru mămici și bebici. Asta pentru că legătura dintre mamă și bebeluș poate deveni una și mai strânsă… în pași de dans! Dar cursul nostru se potrivește la fel de bine și viitoarelor mămici, acestea putându-se relaxa în ritmuri standard sau latino.

Cursurile pentru mămici, bebici și… burtici au fost foarte bine primite de băimărence. Fie că au fost ritmuri fierbinți de salsa, bachata sau kizomba, fie că au fost ritmuri energice de dans modern, veselia a fost cuvântul de ordine la aceste ore de dans în care muzica a fost adeseori acoperită de râsete și gângureli pe diverse tonuri.

Și fiindcă atât mămicile, cât și bebelușii s-au dovedit a fi talentați la dans și extrem de dezinvolți, nu a fost decât o chestiune de timp până când noii noștri artiști au urcat pe scenă. S-a întâmplat prima dată la spectacolul ”Bun venit, primăvară!”, momentul creat de prichindei și mămicile lor făcând deliciul celor prezenți la Teatrul Municipal.

Apoi bebicii și-au adus mămicile la spectacol și în iunie, în Parcul ”Regina Maria”.

”Sunt pur și simplu dependentă de aceste cursuri!”

”Pentru mine dansul este un mod de relaxare, iar faptul că am ocazia să dansez cu fetița mea în sistemul de purtare e minunat! Noemi este o antrenoare de excepție, are răbdare cu noi, explică pe înțelesul nostru, iar asta mă face pur și simplu dependentă de aceste cursuri. Un mare avantaj pe care l-am avut în urma acestor cursuri a fost și faptul că am reușit să dau jos toate kilogramele acumulate în timpul sarcinii, deși nu a fost un scop pentru mine. Mulțumesc echipei Prodance că a venit cu această superbă idee! Vă pupăm!” (Iulia și Andreea Pașca)

”Ne jucăm, ne distrăm și legăm prietenii!”

”De mică am cochetat cu dansurile de societate, iar când am aflat că se fac dansuri pentru mămici cu pitici în sisteme de purtare am fost foarte încântată. Mișcarea e importantă, iar prin dans obțin o stare de bine și scap de câteva kilograme în plus! Fetiței mele îi place la Prodance pentru că întâlnește copilași drăguți și socializăm, ne jucăm, ne distrăm și legăm prietenii.” (Aura Victoria Berci)

Dans în tandem, cu prilejul spectacolului din Parcul ”Regina Maria”, iunie 2017

Dans în tandem, cu prilejul spectacolului din Parcul ”Regina Maria”, iunie 2017

”Încercăm să nu pierdem nicio oră!”

”Cursurile de dans pentru mămici și puiuții lor sunt ceva foarte distractiv: pe noi, pe mămici, ne și ajută să ne recuperăm forma fizică de dinainte de sarcină, iar bebelușii sunt entuziasmați pentru că interacționeză unii cu ceilalți și se relaxează pe ritmul muzicii în brațele mămicilor! Atmosfera este una foarte relaxată, ne mai sfătuim ca între noi, mămicile, iar antrenoarea noastră, Noemi, este o profesionistă și o tipă foarte distractivă! Vă așteptăm și pe voi, viitoare mămici, la Prodance! Alesia și cu minte încercăm să nu pierdem nicio oră! (Alesia și Adriana Berinde)

”Cursul ne-a îmbogățit bagajul de amintiri”

”Pentru noi babywearing-ul înseamnă dragoste, conexiune, atașare. Mi-a oferit posibilitatea de a face multe lucruri pe care altfel nu știu dacă reușeam să le fac, oferindu-i momente memorabile micuței noastre. Un astfel de „moment” aproape de inima mea a fost cursul de dans oferit de Prodance. Am râs, am dansat, am și adormit (pitica, nu eu ), ne-am îmbrățișat și relaxat! Cursul ne-a îmbogățit bagajul de amintiri și pentru asta nu pot decât să le mulțumesc organizatorilor! (Anamaria Popa)

”Pentru noi este o mică evadare din cotidian”

”Am aşteptat cu nerăbdare începerea cursurilor de dans pentru mămici şi pitici. Pentru noi este o mică evadare din cotidian, ne bucurăm împreună de mişcare. În timp ce eu învăț paşi noi de dans de la draga noastră antrenoare Noemi, bebelina se bucură de legănat şi piruete în sistemul de purtare ergonomic. Aceste cursuri sunt şi un prilej bun de a socializa cu alte mămici cu pitici şi să luăm in calcul şi faptul că vine vara si ne dorim un corp tonifiat…” (Denisa și Tünde Paşca)

Bebelușii și-au dus mămicile în lumina reflectoarelor pentru prima dată la spectacolul dedicat sărbătorilor de iarnă, în decembrie 2016

Din 5 septembrie se reiau cursurile! Vino cu copilașul tău în sistemul de purtare preferat. Noi venim cu muzica bună și cu distracția! Garantăm pofta de dans și pentru cei (foarte) mici, și pentru mămici! Dacă ești viitoare mămică și vrei să faci mișcare, te așteptăm cu drag și pe tine la un strop de relaxare!

  • Află mai multe detalii despre cursurile pentru mămici, bebici și burtici și înscrie-te acum la cursurile care încep în 5 septembrie.