Actualizare (5 iunie 2019):

În urma extragerii de azi, câștigătorii sunt:

Premiul 1 (voucher 1000 euro pentru luna de miere): Chis Marian și Corjuc Andreea

Premiul 2 (o ședință foto): Terec Alin și Horje Anca

Premiul 3 (o cină romantică): Rogoz Bogdan și Rogoz Gabriela

Premiul special (un abonament gratuit pe o lună la dans): Andrada Roatis

………………………………………………………………………………………………………………………………………

Actualizare (15.05.2019): Am prelungit perioada de desfășurare a campaniei până la 31 mai 2019, pentru a compensa perioada în care site-ul nu a fost accesibil datorită unor dificultăți tehnice ale serverului.

1. Perioada de desfășurare

Campania se desfășoară în perioada 16 aprilie 2019 – 31 mai 2019.

2. Organizatorul

Organizatorul campaniei Prodance 2000 & Ka Tour: ”Îți facem cadou luna de miere” este S.C. Prodance Artstudio S.R.L., cu sediul social în Baia Mare, Bd. Republicii, nr. 12, ap. 26, cod fiscal 30436215, J26/608/2012, cont bancar RO55BTRLRONCRT0432698401, deschis la Banca Transilvania.

Parteneri:

KATOUR Travel Boutique (www.katour.ro)

3. Mecanismul campaniei

Toate perechile de miri care se înscriu online completând formularul de înscriere de pe site-ul: http://www.prodance2000.ro/formular-de-inscriere-miri/ la cursurile de dans pentru miri organizate de Prodance 2000 și achită pachetul de 5 ședințe de dans (în valoare de 300 lei/pereche) până la data de 31 mai 2019, intră automat în tombola cu următoarele premii:

  1. Premiul cel mare: un voucher de 1000 euro (oferit de KaTour și Prodance 2000) care poate fi folosit pentru achiziția unei vacanțe (luna de miere sau alt concediu) prin agenția de turism KaTour Travel Boutique.
  2. Premiul 2: o ședință foto
  3. Premiul 3: o cină romantică

Se pot înscrie toate perechile de miri care au nunta în anul 2019 și care doresc să urmeze cursuri de dans pentru miri la Prodance 2000. Pot participa la concurs și perechile care s-au inscris deja și achită pachetul de 5 ședințe (în valoare de 300 lei/pereche) în perioada 16 aprilie – 31 mai 2019.

4. Descrierea premiilor

1. Premiul cel mare (în valoare de 1000 euro): voucherul poate fi folosit până la sfârșitul anului 2019 (achiziția pachetului de vacanță se poate face până în 31.12.2019) la agenția de turism KaTour Travel Boutique. Dacă vacanța achiziționată este în valoare mai mică de 1000 euro, valoarea rămasă din voucher nu se rambursează. Dacă vacanța achiziționată este în valoare mai mare de 1000 euro, diferența până la suma totală se va plăti de către beneficiarul voucherului. Valoarea voucherului poate fi folosită pentru orice tip de cheltuieli incluse în vacanța achiziționată, cu condiția ca ele să se plătească la agenția de turism KaTour Travel Boutique (ex. Bilete de avion achiziționate prin agenție, cazare, masă etc.). Sunt excluse din valoarea voucherului cheltuieli făcute de beneficiar care nu sunt plătibile prin agenția KaTour (ex. Benzină, excursii opționale achiziționate în concediu care se plătesc la fața locului, etc.). Pentru mai multe informații despre cheltuieli incluse și excluderi, vă rugăm contactați agenția KaTour Travel Boutique (www.katour.ro).

2. Premiul 2: o ședință foto. Secțiune în curs de actualizare.

3. Premiul 3: o cină romantică. Secțiune în curs de actualizare.

Premiile câștigate sunt nominale și nu pot fi oferite sau transferate de către câștigători altor persoane.

Prodance 2000 oferă și un premiu special constând într-un abonament pe o lună la dans pentru o persoană. Câștigătorul se va face din rândul celor care comentează la postarea prin care se anunță concursul (postarea publicată pe pagina de Facebook Prodance Baia Mare în 16 aprilie 2019) și menționează și etichetează în comentariu numele a cel puțin unui prieten care are nunta anul acesta.

Premiul este valabil la: cursurile de dans pentru copii (valoare 100 lei/lună), cursurile de dans pentru copii avansați (110 lei/lună), cursurile de dans pentru adulți (valoare: 110 lei/lună). În cazul în care câștigătorul extras dorește să participe la cursurile de dans pentru adulți începători (și nu urmează în prezent cursurile de dans în niciuna din grupele existente), acesta își va putea folosi premiul la grupa de adulți începători care va începe cursurile de dans în luna septembrie. Abonamentul câștigat nu este transferabil (excepție făcând cazul în care abonamentul este câștigat de părinte și va fi folosit pentru participarea copilului la cursurile de dans).

5. Extragerea câștigătorilor

Extragerea câștigătorilor va avea loc în data de 5 iunie, ora 12.00, prin aplicația online random.org și prin www.miniwebtool.com/random-name-picker/ și va transmisă live pe pagina noastră de Facebook: Prodance Baia Mare.

Extragerea câștigătorilor pentru cele 3 premii se va face prin https://www.random.org/lists/, iar câștigătorii premiilor 1, 2, 3 vor fi cei care vor apărea pe pozițiile 1, 2, 3 în lista generată și numerotată automat din aplicație.

Extragerea câștigătorului pentru cursul de dans gratuit se va face prin aplicația https://www.miniwebtool.com/random-name-picker/ care va alege la întâmplare un nume din cele introduse în listă.

6. Validarea câștigătorilor

Câștigătorii extrași în urma tragerii la sorți vor fi validați (vor intra în posesia premiului pentru miri) dacă îndeplinesc (cumulativ) toate criteriile de mai jos:

  1. S-au înscris la cursurile de dans pentru miri la Prodance 2000 completând formularul online de pe site-ul Prodance: http://www.prodance2000.ro/formular-de-inscriere-miri/.
  2. Au achitat INTEGRAL pachetul de 5 ședințe la cursurile de dans pentru miri la Prodance (în valoare de 300 lei), în numerar sau în cont până la data de 31.05. 2019 (suma achitată în cont să fie vizibilă și accesibilă în contul beneficiarului Prodance Artstudio SRL în extrasul de cont din 31.05.2019).
  3. Au nunta în anul 2019.

Câștigătorii vor fi anunțați telefonic de către organizator, la numărul de contact specificat în formularul de înscriere, în cel mult 5 zile de la data încheierii concursului, iar lista câștigătorilor va fi publicată pe http://www.prodance2000.ro/cursuri-de-dans-pentru-miri-baia-mare/ și pe pagina Regulamentului de concurs.

Premiul va fi înmânat câștigătorului pe baza unui proces verbal de predare-primire.

7. Alte mențiuni

Mirii înscriși pot lua lecții suplimentare de dans după încheierea celor 5 ședințe achitate, dacă aceștia doresc acest lucru. Ședințele suplimentare se achită la fiecare lecție de dans, tariful fiind de 60 lei/cuplu (ședința de 60 min.)

Mirii care au achitat cele 5 ședințe în timpul campaniei promoționale și au fost înscriși în tombolă și nu mai doresc sau nu se prezintă la toate cele 5 ședințe, nu beneficiază de rambursarea nici a unei părți din suma achitată în avans.

8. Responsabilitatea

Organizatorul și partenerii acestuia nu își asumă responsabilitatea în cazul oricărei situații create ca urmare a participării la concurs sau a utilizării premiilor.

De asemenea, Prodance Artstudio nu își asumă responsabilitatea pentru orice determină imposibilitatea participării la concurs sau împiedică buna desfășurare a activităților descrise în acest regulament, ca urmare a unor restricții de natură tehnică, sau a altor limitări specifice serviciilor GSM sau de internet.

Participarea la concurs implică acceptarea de către participanți a prevederilor prezentului regulament precum și obligativitatea respectării acestora.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Organizatorul se angajează să nu folosească datele personale ale Participanților, obținute ca urmare a desfășurării Concursului, decât în scopul derulării prezentului concurs în conformitate cu acest Regulament și cu Politica de confidențialitate a site-ului www.prodance2000.ro, o utilizare în orice alt scop nefiind permisă.

10. Modificarea regulamentului

Ne rezervăm dreptul de a modifica prezentul regulament sau de a suspenda/ întrerupe/ prelungi oricând desfășurarea campaniei, fără drept de compensare, orice modificare fiind adusă la cunoștința publicului înainte de data la care va intra în vigoare și va fi inclusă în prezentul Regulament, care va fi publicat pe site-ul www.prodance2000.ro.